Cele mai vandute

Picaturi afrodisiace pentru femei Elixir 5ml

69,00 lei
Nicio taxa
Picaturile afrodisiace Elixir sunt un supliment alimentar care are la bază doar ingrediente naturale, atent selecţionate şi este destinat femeilor, pentru creşterea apetitului sexual. Acest stimulent sexual ajută la creşterea libidoului şi a stării de excitare.
Cantitate
In stoc

Request product info

  Confirmare stoc existent

Verificati stocul nostru accesand butonul REQUEST PRODUCT INFO inainte de a cumpara produsul.

  Transport gratuit

Pentru toate comenzile mai mari de 300 lei.

  Livrare prin curier

Toate produsele sunt livrate prompt si discret in toata tara.

  Returnare produse

Toate comenzile pot fi returnate in 15 zile conform termenilor.

Picaturile afrodisiace Elixir sunt un supliment alimentar, care are la bază doar ingrediente naturale, atent selecţionate şi este destinat femeilor, pentru creşterea apetitului sexual. Acest stimulent sexual ajută la creşterea libidoului şi a stării de excitare. Este recomandat femeilor pentru a adăuga puţină sare şi piper în viaţa sexuală, pentru a recăpăta dorinţa nebunatică. Revigorează şi sporeşte tensiunea sexuală, alungă monotonia şi conferă dorinţa nestăvilită de a face dragoste. Datorită ingredientelor sale 100% naturale nu are efecte secundare, sau dăunătoare iar efectul este imediat. Angelica sinensis este o plantă preţioasă din familia Apiaceae, originară din China, este utilizată în scară largă în medicina tradiţională chineză atât pentru boli ginecologice, cât şi pentru oboseală şi hipertensiune arterială. Are beneficii multiple asupra sănătăţii femeilor, dar în principiu în zona fertilităţii şi a aparatului reproducător. Ajută la menţinerea echilibrului hormonal, la îmbunătăţirea activităţii sexuale, eliminarea durerii şi a disconfortului din timpul menstruaţiei şi ajută la eliminarea uscăciunii vaginale. Schisandra chinensis este o plantă originară din China, care este bogată în peste 30 de lignani, minerale, vitaminele C şi E şi uleiuri volatile. În medicina tradiţională această plantă este folosită de peste 2000 de ani. Ajută la îmbunătăţirea apetitului sexual şi al libidoului, intensifică plăcerea sexuală şi măreşte eficient nivelul de excitabilitate. Cu aroma de mure. Ingrediente: apă purificată, extract de rădăcină de Dong Quai (Angelica sinensis), extract de fruct de Schisandra chinensis) Ingrediente active într-o doză zilnică (5 picături): Angelica sinensis - 300mg Schisandra chinensis - 300mg, din care schisandrin - 6mg Utilizare: Se adaugă 2 picături într-un pahar de apă, cafea sau ceai, cu 20-30 de minute înainte de actul sexual. Atenţionare: Acest produs nu înlocuieşte o alimentaţie variată şi un stil de viaţă echilibrată, consultaţi-vă medicul de familie înainte de utilizare! Nu este recomandat tinerilor sub 18 ani, femeilor însărcinate, sau mamelor care alăptează! A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se păstra la loc răcoros, ferit de umiditate. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată!
Orion
LVAFF101831
10 Produse

Fisa tehnica

Continut
5 ml

No customer reviews for the moment.

Write your review

Picaturi afrodisiace pentru femei Elixir 5ml

Picaturile afrodisiace Elixir sunt un supliment alimentar care are la bază doar ingrediente naturale, atent selecţionate şi este destinat femeilor, pentru creşterea apetitului sexual. Acest stimulent sexual ajută la creşterea libidoului şi a stării de excitare.

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie