Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea site-ului LOVEAFFAIR.ro, vizitare sau achizitionare de produse, presupune acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru o buna utilizare a site-ului, recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul  de a actualiza acesti termeni si conditii fara o notificare prealabila catre utilizatori. De aceea avem rugamintea sa cititi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.

Informatiile ( text cat si poze produse ) de pe site-ul loveaffair.ro sunt cu caracter informativ. Avem rugamintea sa verificati mereu sectiunea Detalii ale produsului pentru a afla dimensiunile reale ale produselor. Ne puteti contacta atat telefonic, utilizand formularul de contact, email sau chat in cazul in care aveti nelamuriri cu privire la produsele loveaffair.ro

Conditii de acces si utilizare site Loveaffair.ro

Odata cu achizitionarea de produse de pe site-ul Loveaffair.ro va asumati raspunderea ca sunteti o persoana cu varsta peste 18 ani sau mai mult, ca sunteti de acord sa vedeti imagini cu continut sexual. In cazul in care descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Vizitarea cat si achizitionarea de produse de pe site-ul Loveaffair.ro presupune acceptarea tuturor conditiilor.

Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt expuse riscului de a contine erori de redactare. Loveaffair.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii. Preturile sunt afisate in lei si contin TVA. La valoarea facturii se adauga taxe de transport. Costul transportului este vizibil in pagina de „Finalizare Comanda” inainte de plasarea efectiva a comenzii.

Livrarea produselor

Comenzile se supun conditiilor de acceptare si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi. Preturile sunt valabile la momentul introducerii lor si se pot schimba fara vreo notificare prealabila. Recomandam livrarea produselor prin Curierat Rapid pentru evitarea problemelor ce pot aparea in urma trasportului prin Posta Romana. Daca se intampina probleme la receptia coletelor, acestea trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor.

Dupa comanda veti fi contactati de unul din operatorii nostri pentru confirmarea stocurilor produselor comandate si validarea comenzii.

Plata

Livram in toata tara cu plata ramburs. Cheltuielile cu transportul le suportă clientul și vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia. Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii exceptând zilele de duminica, precum și sărbătorile legale. În cazuri excepționale, dacă articolul comandat nu se afla pe stoc în momentul comenzii, veți fi anunțat de operatorii noștri în cât timp acesta va putea ajunge la dumneavoastră.

Factura fiscală va fi trimisă în format tipărit împreună cu articolele comandate. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și stampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoana juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii în format tipărit.

Returnarea produselor

Produsele comandate prin intermediul www.loveaffair.ro pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data primirii.

Conform O.U.G. 34/2014, Articolul 16, litera E, nu se incadreaza la drept de retur produsele de uz intim (vibratoare, bile vaginale, dildo-uri, lenjerie, accesorii, papusi gonflabile, masturbatoare, etc) desigilate, din motive de protectie a sanatatii sau din motive ce tin de igiena.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia specifica a fiecarei marci in parte.

 

Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

– utilizarea serviciilor Loveaffair.ro se face pe propria raspundere.

– Loveaffair.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Loveaffair.ro nu ofera nici o garantie pentru calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului.

Toate produsele vandute pe acest site sunt vandute drept ‘produse inedite’. Vanzatorul Loveaffair.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna produsa datorita folosirii necorespunzatoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Loveaffair.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul loveaffair.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului loveaffair.ro si va declansa inceperea cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest lucru.

Dispozitii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.