Top 3 vibratoare iepuras pentru placeri de neuitat

Top 3 vibratoare iepuras pentru placeri de neuitat

Vibratoarele iepuras sunt unele dintre cele mai populare si cunoscute tipuri de jucarii sexuale. La fel ca toate celelalte jucarii sexuale, atat pentru femei cat si pentru barbati,  vibratoarele iepuras le gasiti la www.loveaffair.ro magazin sex shop pentru tine si partenerul tau, intr-o mare varietate de forme, dimensiuni si culori pentru a satisface gusturile fiecaruia.

Am ales o lista de 5 vibratoare iepuras pe care dorim sa le descoperiti pentru placeri de neuitat. Posibil sa fi mai citit ghiduri complete legate de produsele vibratoare iepuras, totusi dorim sa va facem cunoscute detalii legate de ce reprezinta un vibrator iepuras si ce placeri poate oferi.

Vibratoarele Rabbit sau vibratoarele iepuras ofera atat stimulare clitoridiana, cat si interna, creind simultan un orgasm mai intens. Arborele vibratorului iepure (similar cu vibratoarele în formă falica) este proiectat pentru a fi utilizat intern, oferind adesea senzații de rotație și împingere pentru a imita actul sexual și pentru a ajunge la acel punct G. Iepurele are, de asemenea, „urechi de iepure” care sunt poziționate perfect pentru a sta pe clitoris, adesea pulsand și oferind diferite niveluri de vibrație pentru a duce lucrurile la următorul nivel.

Iata o comparatie a celor 5 vibratoare iepuras vandute de www.loveaffair.ro

Vibrator iepuras Pretty Love Newman

vibrator iepuras pretty love newman

Dacă sunteți în căutarea unui vibrator de iepure mai discret, care are încă puterea plăcerii, vibratorul iepuras Pretty Love Newman are tot ce aveți nevoie. Cu un design flexibil pentru confort suplimentar în timpul utilizării și comenzi ușoare cu două butoane, nu veți avea nicio problemă să vă obișnuiți cu acest iepure.

 

Vibrator Iepuras Baile Happy Angel

Este un nou vibrator high-tech moale cu capacitati multiple de utilizare. Datorita dimensiunii sale, este ideal de utilizat atat pentru penetrari vaginale cat si anale. Până la 20 de posibilități diferite de utilizare: viteză mică, medie, mare, incrementală, impulsuri, super viteză etc., toate în combinație cu margelele rotative interne care te vor înnebuni de plăcere. De asemenea, încorporează un alt vibrator indicat special pentru a stimula clitorisul printr-un design care simulează o limbă moale. Cu această jucărie exclusivistă vei putea experimenta plăceri la care nici măcar nu ai visat, este cu adevărat incredibilă.

 

Vibrator Iepuras Glossy Jackson

Glossy vă aduce acest magnific și delicios de gestionat aparat de masaj din silicon cu 10 funcții și 2 motoare individuale, gata de distracție. Cu un ax înclinat subțire și un gâdilat moale, dar precis, Jackson îl va satisface singur pe căutătorul de plăcere, deși este potrivit și pentru scenarii de cuplu! Fabricat din materiale siliconice igienice, neporoase și plastic ABS, Jackson este extrem de prietenos cu corpul și surprinzător de senzual la contact. Materialul unic se încălzește rapid pentru a se potrivi cu căldura corpului, oferind în același timp o alunecare mătăsoasă. Cel mai bine este folosit cu un lubrifiant de calitate pe bază de apă și este curățat cu săpun și apă caldă când ați terminat de jucat.

 

Doriți să vedeti mai multe modele de vibratoare iepuras? Consultați gama noastră completă de vibratoare iepuras in magazin sex shop online loveaffair.ro