Cum sa curatati corect jucariile sexuale preferate

Cum sa curatati corect jucariile sexuale preferate

Cu totii stim cat de importanta este curatenia si ca acest lucru ne ocupa timp. La fel cum avem grija sa traim intr-un mediu curat, la fel trebuie sa stim cum sa pastram curate jucariile sexuale. Jucariile sexuale cum sunt vibratoarele, jucariile anale care vin in contact cu pielea si cu fluidele corporale trebuie curatate corect pana la o noua utilizare.

Curatarea jucariilor sexuale nu trebuie sa fie complicata si sa va rapeasca din timp. Jucariile sexuale pe care le achizitionati sunt o investitie pentru placerea dvs, iar tratatrea lor cu grija va prelungi perioada de functionare. Neglijarea curatarii rapide a jucariilor sexuale, poate avea consecinte uneori grave, care va pot pune viata in pericol.

Regula de baza pentru pastrarea jucariilor sexuale curate

Cea mai importanta regula atunci cand vine vorba de pastrarea jucariilor sexuale impecabile este sa le curatati imediat dupa utilizare. In cazul in care va bucurati de jucariile sexuale impreuna cu mai multi parteneri, bacteriile se vor aduna pe suprafata jucariilor sexuale, ulterior provocand mai multe tipuri de infectii.

Spalarea jucariilor sexuale cu apa si sapun

Este recomandat sa spalati vibratorul cu sapun si apa calduta dupa fiecare utilizare pentru a reduce riscul de infectii. Utilizati sapun fara substante chimice dure care ar putea cauza iritatii la nivelul vulvei sau vaginului. Spalarea ar trebui sa dureze cel putin 20 de secunde. Asigurati-va ca ati clatiti bine jucariile sexuale pentru a minimiza sansa ca orice reziduu sa ramana pe vibrator.

Nu neglijati materialul jucariei sexuale

Atunci cand curatati jucariile sexuale, tineti cont de materialul din care sunt confectionate. Jucariile sexuale realizate din materiale neporoase precum silicon pur, sticla, otel inoxidabil sau plastic dur sunt cel mai usor de curatat, de aceea jucariile sexuale realizate din aceste materiale sunt cele mai recomandate. Bacteriile si rezidurile raman pe  suprafata acestor materiale, in loc sa patrunda si pot fi spalate fara efort.

In cazul in care jucariile sexuale sunt realizate din materiale poroase, precum latex, amestecuri de silicon sau cauciuc, pot fi mai greu de curatat. Bateriile si reziduurile se pot absorbi in jucarie, ceea ce face dificila indepartarea lor la o curatare. Pentru a minimiza riscul de infectie si a mentine jucaria curata, este indicat sa o acoperiti cu un prezervativ atunci cand o utilizati.

Curatati si uscati jucaria sexuala dupa utilizare

Cel mai bine este sa curatati jucaria sexuala (in timp util) imediat dupa utilizare. Rezidurile pot fi indepartate mult mai usor si bacteriile nu se vor putea depune. Uscati jucaria imediat dupa spalare. Umiditatea ramasa pe jucaria sexuala poate deveni mediu prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor. Uscarea la aer este cea mai buna pentru a evita contaminarea.

Cum sa depozitezi jucariile sexuale pentru a le pastra curate 

Odata ce ati curatat jucariile sexuale este important sa le depozitati corespunzator, astfel incat sa ramana curate pana la o noua utilizare. Multe jucarii seuale vin cu o husa din material textile, cutie in care pot fi depozitate atuncio cand nu sunt folosite, dar orice punga sau carcasa sigilabila este in regula pentru o jucarie neporoasa. Acest lucur va va mentine jucaria in cele mai sigure conditii departe de praf.

Jucariile anale este bine sa fie depozitate in “ceva respirabil” pentru a reduced mirosul. Jucariile trebuie depozitate in loc racoros, intunecat si uscat, cum ar fi un raft sau un sertar. Tineti jucariile departe de lumina directa a soarelui sau orice mentine umezeala. In cazul in care jucariile par ca ar avea “crapaturi” vizibile, ele trebuie aruncate, deoarece aceste defecte pot fi periculoase la o noua utilizare si deasemenea sunt greu de curatat.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra Igiena jucarii sexuale sau discutati cu specialistii nostri pentru maim ult ajutor.

Alege sa cumperi jucarii sexuale de la loveaffair.ro, magazin sex shop pentru tine si partenerul tau.