Cum sa utilizati clemele pentru mamelon

Cum sa utilizati clemele pentru mamelon

Clemele pentru mamelon sunt unul din cele mai mici articole BDSM pe care trebuie sa le folosesti daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala. Clemele pentru mamelon sunt de obicei fabricate din metal cu varfuri de cauciuc pentru un plus de confort. O clema se ataseaza de fiecare parte a mamelonului, oferind o senzatie puternica de durere si in acelasi timp si de placere dava ai sfarcurile sensibile la stimulare.

Clemele pentru mamelon sunt conectate cu un lant. Acesta cu toate ca se leagana in timpul actului sexual ofera o greutate si totodata o stimulare suplimentara atunci cand lantul este tras usor. Daca esti o persoana mai aventuroasa, poti adaugat o mica greutate la lant pentru o mai multa satisfactie.

Cumparati cleme pentru mamelon pentru a imbunatati viata sexuala. Magazin sex shop pentru tine si partenerul tau www.loveaffair.ro ofera o gama larga de produse cleme pentru mamelon stiluri diferite. Atunci cand cumparati cleme pentru mamelon alegeti perechea potrivita cu experienta ta BDSM. Unele ciupesc mai tare decat altele, de aceea trebuie sa alegeti clemele pentru mamelon cu mare atentie. Exista cateva tipuri de cleme pentru mamelon de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati aceste articole.

Clemele reglabile pentru mamelon cu varfurile de cauciuc sunt recomandate pentru incepatorii BDSM. Acestea sunt prevazute cu un surub care impiedica clema sa se inchida prea strans in jurul mamelonului, astfel incat sa gasiti o presiune care vi se potriveste. Durerea de la cleme cu o atingere usoara a areolei produce o placere pe care nu ai mai simtit-o niciodata.

Clemele cu pensete pentru mamelon sunt o alta alegere excelenta pentru incepatorii BDSM. Stilul penseta este mai usor si clemele pentru mamelon sunt deasemenea reglabile.Puteti gasi si cleme magnetice pentru mamelon care sunt defapt o alta varianta a acestui model. Cu clemele magnetice pentru mamelon aveti mai putin control asupra prinderii, insa poate duce la senzatii unice.

Clemele vibratoare pentru mamelon sunt mai grele deoarece contin un motor mic si baterii. Rezultatul este o pereche de cleme cu tragere mai mare atunci cand sunteti in genunchi, in picioare sau in pozitie de caine.

Exisata si alte variante de jucarii sexuale pe langa clemele pentru mamelon cum sunt ventuzele pentru mamelon. Odata ce v-ati ales stilul de clema pentru mamelon este timpul sa le folositi si in zonele erogene. In cazul in care durerea devine prea intense clemele pentru mamelon se pot indeparta foarte usor.

Cum folositi clemele pentru mamelon?

Desi numele explica cum se intrebuinteza clemele pentru mamelon exista cateva tehnici pentru confort si siguranta de care trebuie sa tineti cont cand folositi aceste jucarii BDSM.

1.       Obtineti o erectie a mameloanelor. Cleme pentru mamelon trebuie sa aiba de ce sa fie prinse. Se aceea trebuie sa excitati zona de prindere. Partenerul va poate ajuta in acest sens, strangand usor  sau sugand delicat mamelon pentru o excitare completa.

2.       Atasati clema pentru mamelon. In cazul in care este reglabil slabiti surubul pentru a deschide clema complet. Apoi prindeti mamelonul si lasati clema sa se inchida usor si sa il prinda. Continuati sa eliberati clema pana ajungeti al nivelul de stranger pe care il suportati.

3.       Lasati-le acolo. Acum puteti sa lasati clemele la locul lor pe tot parcursul actului sexual si sa va bucurati de strangerea lor, de balansul lantului de legatura cand corpul se misca. Cand sunteti cu un partener rugate-l sat raga usor de lant pentru a spori placerea.

4.       Scoateti clemele. Scoaterea clemei este o placere si in acelasi timp si o durere. Mamelon va fi mai sensibil la atingeri, saruturi etc. Senzatia poate fi din ce in ce mai placuta.

Vrei sa stii mai multe informatii despre clemele pentru mamelon?

Clemele pentru mamelon nu sunt singura optiune a ta pentru satisfacerea dorintelor. Acum ca ati incercat clemele pentru mamelon, ar fi indicat sa incercati clemele pentru clitoris. Avem o gama larga de cleme epntru clitoris pentru a creste cat maim ult placerea ta in timpul jocurilor BDSM.

Love Affair magazin sex shop online pentru tine si partenerul tau, va ofera deasemena o gama larga de jucarii sexuale, lenjerii sexy si lubrifianti pe baza de silicon si apa. Alegeti inele pentru penis, haine fetish si produse pentru sanatate sexuala. Avem tot ce ai putea avea nevoie pentru o viata intima implinita.